Webasto bilvarme

Webasto bilvarme

Vianor Leangen er et av Norges største verksteder på montering og reparasjon av Webasto bilvarme. Vi har lang erfaring, høy kompetanse og et stort delelager.

Klar sikt og behagelig kupétemperatur er ikke et spørsmål om bilens størrelse. Webasto tilbyr topp løsninger til alle biltyper. Fra ekstrem effektivitet til ekstrem styrke. Det betyr at du får akkurat den komforten du ønsker deg. Samme hvilken bil du kjører.

I mange hverdagssituasjoner lønner en oppvarmet bil seg og bidrar til komfort. Ønsker du en nediset bil når du går hjem etter jobben, å sette deg i en kald bil etter en skitur eller å skrape is i selskapsklær? Om vinteren kjører man også oftere enn man tror. Og du starter ikke alltid i en oppvarmet garasje. Sett opp ditt eget regnestykke. Du vil bli forbauset over hvor fort anskaffelse av en Webasto varmer lønner seg.

 

Sikkerhet takket være klar sikt

Med en Webasto motor- og komfortvarmer har du klar sikt helt fra start – og det uten at du må skrape is. Farlig dugging og senere isdannelse på innsiden vil heller ikke forekomme.

Varme allerede når du kommer inn i bilen

Bilens kupé har en behagelig temperatur helt fra du starter kjøringen. Klamme fingre, skjelvinger, kalde føtter og seter er en saga blott. Du slipper å skrape is og bruke tykke klær som kan være i veien under kjøringen.

Du kan sette deg rett inn i bilen uten å skrape is

Tidlig ut for å skrape is en kald morgen – vel, det var i gamle dager. Med en Webasto motor- og komfortvarmer kan du gå dagen avslappet i møte. Allerede når du våkner kan du glede deg til din behagelig varme bil.

En Webasto sparer deg masse tid

Med en motor- og komfortvarmer sparer du tid. For heretter bortfaller skraping av is, tørking av duggende ruter og varmkjøring av motoren på tomgang.

Komfortabel betjening

Du kan selv velge hvordan du vil betjene din Webasto motor- og komfortvarmer. Du kan velge å aktivere den trådløst, via mobiltelefonen eller ved hjelp av komfort-tidsuret – alt er mulig! Les mer om valgmulighetene i menyen til venstre.

Ventilasjonsfunksjon om sommeren

En motor- og komfortvarmer byr på mer enn varme om vinteren. Om sommeren leder den luft utenfra inn i den parkerte bilen og kjøler på den måten kupéen. Stekeovnstemperaturer er en saga blott.